Over mij

Hoi allemaal,

Mijn naam is Rosalie van Beuningen en ik ben 24 jaar oud. Getrouwd met Sjoerd en samen hebben wij een prachtige dochter genaamd Lynn.

Tot begin dit jaar heb ik met veel plezier als makelaars assistent gewerkt bij Het Woonhart Makelaardij. In de avonduren had ik al mijn klanten voor de nagels, omdat ik daarvoor ook diverse cursussen heb gevolgd en ben gediplomeerd.

Door de komst van mijn dochter begin 2020 ben ik gaan nadenken wat ik nou eigenlijk wilde. Ga ik terug naar het makelaarskantoor of ga ik van mijn hobby mijn beroep maken en dit combineren met het moederschap? En dan is kiezen niet zo moeilijk, als je je droom kunt verwezenlijken en er elke dag van kunt genieten.

Daarom ben ik begin dit jaar ook nog een cursus wimpers en wenkbrauwen gaan doen om zo een volledig pakket te kunnen aanbieden in alles wat ik leuk vind. Nu ben ik zowel allround nagel- en wimperstylist en werk ik heerlijk in mijn salon aan huis!

Ik probeer zoveel mogelijk met jullie te delen van al het moois wat ik maak! En natuurlijk van alle aanbiedingen en acties. Ik wens jullie nog een hele mooie dag en tot snel in mijn salon!

Liefs,
Rosalie