Over mij

Hoi allemaal,

Mijn naam is Rosalie van Beuningen en ik ben getrouwd met Sjoerd. Samen hebben wij een prachtige zoon en dochter genaamd Daan en Lynn.

Tot begin 2020 heb ik tijdens kantooruren met veel plezier als assistente makelaar gewerkt bij Het Woonhart Makelaardij. In de avonduren deed ik bij klanten de nagels, waarvoor ik eerder al diverse cursussen heb gevolgd en ben gediplomeerd.

Door de komst van mijn dochter begin 2020 ben ik gaan nadenken wat ik nou eigenlijk wilde. Ga ik terug naar het makelaarskantoor of ga ik van mijn hobby mijn beroep maken en dit combineren met het moederschap? En dan is kiezen niet zo moeilijk, als je je droom kunt verwezenlijken en er elke dag van kunt genieten.

Om die reden ben ik ook nog een cursus wimpers en wenkbrauwen gaan doen om zo een volledig pakket aan te kunnen bieden in alles wat ik leuk vind. Nu ben ik zowel allround nagel- en wimperstyliste en werk ik heerlijk in mijn salon aan huis!

Ik probeer zoveel mogelijk met jullie te delen van al het moois wat ik maak! En natuurlijk van alle aanbiedingen en acties. Ik wens jullie nog een hele mooie dag en tot snel in mijn salon!

Liefs,
Rosalie