Nagels

Nieuwe set Acrylnagels

Acryl is een hard product en dus een ideale oplossing om te voorkomen dat jouw nagels snel scheuren of breken. Acryl bestaat uit een poeder en een vloeistof. Door dit te mengen ontstaat er een kneedbaar bolletje die wordt gemodelleerd op de nagel. De acryl hardt uit binnen enkele seconden. Acryl kan worden aangebracht op de natuurlijke nagels, maar je kunt ook kiezen voor een verlenging.

Nadat de acryl volledig uitgehard is, worden de nagels in de gewenste vorm gevijld en overtollige acryl verwijderd. Op deze manier worden de nagels glad, egaal en mooi dun. Na het vijlen kun je kiezen voor een kleurlak of een blanke lak. Tot slot worden de nagelriemen verzorgd met een speciale olie.

Tijdsduur: +/- 75 minuten

Nabehandeling Acrylnagels

Om de conditie van de acrylnagels op peil te houden, is het noodzakelijk deze regelmatig na te behandelen. Afhankelijk van de groeisnelheid van jouw nagels, gebeurt dit eens in de 3 tot maximaal 4 weken. 80 tot 90% van het oude product wordt verwijderd en de nagels worden opnieuw opgebouwd. Bij een nabehandeling worden de nagels weer netjes in vorm en op de gewenste lengte gevijld. Na het vijlen kun je kiezen voor een kleurlak of een blanke lak. Tot slot worden de nagelriemen verzorgd met een speciale olie.

Tijdsduur: +/- 60 minuten

Nieuwe set PolyGel

PolyGel is de lichtste kunstnagel ooit. Dit revolutionaire product is speciaal ontwikkeld voor de professionele nagelstyliste, combineert de voordelen van hard gels en acryl. Met deze behandeling krijg je mooie vederlichte kunstnagels. Nadat de PolyGel is uitgehard worden de nagels in de gewenste vorm gevijld en overtollige acryl verwijderd. Op deze manier worden de nagels glad, egaal en mooi dun. Na het vijlen kun je kiezen voor een kleurlak of een blanke lak. Tot slot worden de nagelriemen verzorgd met een speciale olie.

Tijdsduur: +/- 75 minuten

Nabehandeling PolyGel

Om de conditie van de PolyGel nagels op peil te houden, is het noodzakelijk deze regelmatig na te behandelen. Afhankelijk van de groeisnelheid van jouw nagels, gebeurt dit eens in de 3 tot maximaal 4 weken. 80 tot 90% van het oude product wordt verwijderd en de nagels worden opnieuw opgebouwd. Bij een nabehandeling worden de nagels weer netjes in vorm en op de gewenste lengte gevijld. Na het vijlen kun je kiezen voor een kleurlak of een blanke lak. Tot slot worden de nagelriemen verzorgd met een speciale olie.

Tijdsduur: +/- 60 minuten

Gellak (natuurlijke nagel)

De nagels worden gelakt en moeten daarna worden uitgehard onder een LED lamp.  De gellak blijft zeker 3 weken mooi maar blijft soms langer zitten. De gellak wordt bij een volgende behandeling er afgeweekt zodat de natuurlijke nagel niet beschadigt. Gellak is geschikt voor je eigen natuurlijke nagels of kunstnagels.

Tijdsduur: +/- 45 minuten